24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN  ARKADAŞLARIM:

Öğrencilerimizi bilgiyle donatırken; onları vicdanlı ve ahlaklı olarakta yetiştirmeliyiz. Onlara örnek ve model olmalıyız Milli ve manevi  değerlerimizi; vatan sevgisini, millet sevgisini  ve bayrak sevgisini vermeliyiz.

Bu duygularla,  başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

Fatih Mehmet KAYA

Öğretmenlerimize 24 Kasım öğretmenler günü etkinliği düzenlenip hediye verildi.

En genç öğretmenimiz Mehtap Şamlioğlu ile en kıdemli öğretmenimiz Nejdet Tarım okul müdürü Fatih Mehmet Kaya ile birlikte öğretmenler günü pastasını kesti.

Etkinliği düzenleyen okul aile birliği üyelerimize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ayrıntılar için fotoğraf galerisini tıklayabilirsiniz...

24 KASIM 2023 ÖĞRETMENLER GÜNÜ FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

24-11-2023

Yayın: 24.11.2023 - Güncelleme: 24.11.2023 16:48 - Görüntülenme: 640