BURSA / YILDIRIM - Ertugrul Gazi Anadolu Lisesi

Ertugrul Gazi Anadolu Lisesi

Adres
Ertuğrulgazi Mahallesi 4. Eren Sokak No 9/1 Yıldırım/BURSA HEYKELDEN S2 OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÜST TARAFINDAN GEÇMEKTEDİR. SİTELER KAPLIKAYA MEVİKİSİNDE BULUNMAKTADIR. YÜKSEK İHTİSASTAN YUKARI ERTUĞRUL GAZİ MİNİBÜSLERİ OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR
Vizyon
ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ´NİN VİZYONU Okulumuz yaşadığımız yüzyılın, bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve içinde yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkesinin geleceği ile birlikte düşünen, bunun sorumluluğuyla çalışan, Ulu Önder Atatürk’ün özlemi çağdsaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.
Misyon
ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ´NİN MİSYONU T.C. Anayasasında ifade edilen çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkelerine gönülden bağlı, ortaöğretim programında amaçlanmış; eğitim ilkelerini, çevre şartlarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel ilkemizdir.
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ (TAM GÜN) : 08:20 - 15:30
DOĞALGAZ
0 - YOK
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE MİNÜBÜSLER TERMİNAL 94 HEYKELDEN S2 OTOBÜSLERİ İLE OKULUMUZUN ÜST TARAFINDAN GEÇMEKTEDİR. SİTELER KAPLIKAYA MEVİKİSİNDE BULUNMAKTADIR. YÜKSEK İHTİSASTAN YUKARI ERTUĞRUL GAZİ MİNİBÜSLERİ OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Ertuğrulgazi Mahallesi 4. Eren Sokak No 9/1 Yıldırım/BURSA