BURSA / YILDIRIM - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Nis

Millî irade ve bağımsızlığımızın simgesi olan TBMM'nin 104. kuruluş yıl dönümünde, Atatürk'ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Şbt

2023-2024 2.Dönem 1.Yazılı Sınav Tarihleri ve Mazeret Sınavlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ramazan Bayramı tebriği:

Sağlık huzur ve mutluluğun  hakim olduğu bir dünya temennisi ile öğretmen arkadaşlarımın, personelimin, öğrencilerimin, velilerimizin,milletimizin ve tüm islam aleminin Ramazan bayramını tebrik ederim.

Hayırlı Bayramlar…

Fatih Mehmet KAYA

Mrt

Ramazan ayı tebrik mesajı:

Berat Kandil Mesajı

Mrt

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Güvenli İnternet kullanımı hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Türkiye'nin Enerji Verimliliği 2030 Stratejisi ve II. Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı

İbadetlerimizin makbul, Dualarımızın kabul olduğu,

İnsanlığın, sağlık, mutluluk, barış, huzur, bulduğu,

Miraç’ın hayırlara vesile olduğu, bir gece olsun.

Miraç kandilimizin, başta Kudüs, Filistin, Doğu Türkistan olmak üzere zulüm ve baskının hüküm sürdüğü kardeşlerimizin kurtuluşuna, vesile olmasını temenni eder, hayırlı kandiller dilerim.

Fatih Mehmet KAYA

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ   VELİ – ÖĞRETMEN  GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ

Ock

Bilindiği üzere, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22.01.2024 tarihi Pazartesi günü başlayacak olup 02/02/2024 tarihi Cuma gününde sona erecektir.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı, kıymetli öğretmenleriniz bilgi ve tecrübeleriyle sizlerin yanında oldu. Tatil süresince eğlenmenizi, akraba ziyaretleri yapmanızı, dinlenmenizi ve kitaplarla olan dostluğunuzu arttırmanızı tavsiye ediyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Yarıyıl tatilinizi gönlünüzce geçirmenizi, 2. dönem  hep birlikte coşkuyla okullarımızda, sınıflarımızda başlamayı temenni ederek herkese hayırlı tatiller diliyorum.

Fatih Mehmet Kaya

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sorumluluk Sınavları 05-16 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Veli Toplantısı

2023-2024 1.Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri