T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Hikayeleriyle Türkülerimiz ve Türk Halk Müziği Sene Sonu Etkinliği

 

Yıldırım Kaymakamımız  sayın Metin ESEN  bey'in önerisi ile, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan ve konu olarak okulumuza verilen “ Hikayeleri ile Türkülerimiz ve Türk  Halk Müziği”konserimizi 26 Nisan 2024 Cuma gecesi  çok büyük bir coşku ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

    -Başta ben, öğretmenlerimiz, misafirlerimiz ve velilerimiz öğrencilerimizin sergilemiş oldukları performanstan dolayı çok  mutlu olduklarını, çok beğendiklerini ifade etmişlerdir.

  Bize bu mutluluğu yaşatan; md. yrd.larımız Eda ve Cansu hanıma, Zülküf bey’e, müzik Öğretmenlerimiz  Öznur hanım ve Azmi  bey’e,  edebiyat öğretmenlerimiz  Fatih Vural ve İsmail Yolcu bey’e,  Fatoş, Serpil, Ayşegül, Rana, Özlem hanımlara, öğrencilerimize, velilerimize, davetimize icabet ederek, öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel ve özel gecemizi izleyen şube müdürümüz sayın Cengiz AKBULUT bey’e, Nuri Nihat Aslanoba Anadolu Lisesi müdürü sayın Mustafa DURMAZ’a, 6 Nisan Anadolu Lisesi müdürü sayın Şükrü BAŞ’a Said  Süheyla Bildirener  İHOO müdürü sayın Rüstem AYAR’a, öğretmen arkadaşlarımıza  can’ı  gönülden teşekkür ediyoruz.

  İyi ki varsınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 15:20 - Görüntülenme: 229
  Beğen | 2  kişi beğendi