Ock

Tüm eş,dost, akraba, arkadaş, öğretmen, öğrenci ve velilerimin;

Rahmet ve bereket mevsimi üç ayları müjdeleyen Regaip Kandilini tebrik eder,  kandilin; milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini,  Ülkemizde devam eden kuraklığa çare olup, kar yağmur bereket getirmesini RABBİMİZDEN NİYAZ EDERİM.

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Mahmut VAR dün 15.45’te vefat ettmiştir.

Merhum öğrencimize Allah rahmet, annesine, babasına, sevdiklerine, öğretmen ve arkadaşlarına sabırlar dileriz.

Başımız sağolsun.

Mekanı cennet, makamı âli, ruhu şâd olsun.

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Ock

Filistin Yarına Kermeste Görev Alan Öğrenciler Belge Okul Müdürümüz tarafından takdim edildi.

Ock

Tüm Egal ailesinin, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimin 2024 miladi yılını tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemize,tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini özellikle de islam coğrafyasında Filistinde, Gazze’de, Suriye de, Doğu Türkistan da işlenen insanlık suçlarının son bulmasına vesile olmasına, herkes için hayırlar getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.

Ara

Okulumuz konferans salonunda  İl milli eğitim isg birimi ilk yardım eğitmeni Gülseri Akyüz tarafından velilerimize ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir.

Ara

Okulumuzda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından,"Geleceğin Denizcileri" eğitim semineri verildi.

18/12/2023 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMLARI

Ara

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize Diyabet Eğitimi verilmiştir.

Ara

Yıldırım Belediyesinin organize ettiği Filistin yararına kermes etkinliğine öğrencilerimiz el emekleriyle hazırladığı yiyecekleri sunarak okulumuz adına katkıda bulunmuş ve okulumuzu temsil etmişlerdir.

Ara

Okulumuz konferans salonunda  ‘Çocuklarımız ilk yardımda daha güvende ‘projesi kapsamında İl milli eğitim isg birimi ilk yardım eğitmeni Gülseri Akyüz tarafından ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN  ARKADAŞLARIM:

Öğrencilerimizi bilgiyle donatırken; onları vicdanlı ve ahlaklı olarakta yetiştirmeliyiz. Onlara örnek ve model olmalıyız Milli ve manevi  değerlerimizi; vatan sevgisini, millet sevgisini  ve bayrak sevgisini vermeliyiz.

Bu duygularla,  başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

Kas

'Kademe ve Türlerine Göre Eğitim Kurumları Müdürler Toplantısı', Eğitim Kurumları ve Zümreler Yönergesi kapsamında; İlçemize bağlı okulların müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Akbulut başkanlığında okulumuzda 23/11/2023 saat 13.00'da toplantı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve istiklal mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde özlem, rahmet ve saygıyla yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlamaları

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutlama İletisi